bijgewerkt 19-11-2018

Disclaimer

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld door Thuisvester.

Thuisvester spant zich in om de informatie op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk is, er kunnen echter geen rechten of garanties aan ontleend worden.

Thuisvester aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele schadelijke gevolgen ontstaan door gebruik, onjuistheden of onvolledigheid van de informatie aangeboden op deze site, op welke manier dan ook.

Met de beantwoording van de veelgestelde vragen is rekening gehouden met de geldende wet- en regelgeving. Echter, ondanks alle zorg die aan deze website is besteed, kunnen aan de antwoorden op de veelgestelde vragen geen rechten worden ontleend. Thuisvester behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde te wijzigen of te verwijderen. Thuisvester is niet aansprakelijk voor uw handelen op basis van de verstrekte informatie op deze website. De informatie is geen (juridisch) advies.

Thuisvester en de door haar ingeschakelde "hosting provider" garanderen niet dat de website vrij van virussen of andere schadelijke elementen is. Het downloaden van documenten vanaf deze website is op uw eigen risico. Thuisvester is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan uw computersysteem of verlies van gegevens, die voortvloeit uit het downloaden van dergelijke documenten. Informatie die u via de contactformulieren op deze website verstuurt aan Thuisvester wordt versleuteld verzonden.

Thuisvester respecteert het intellectueel eigendom van derden, indien u van mening bent dat de informatie of foto’s op deze website inbreuk maken op uw (auteurs)rechten, neemt u dan alstublieft zo spoedig mogelijk contact op met Thuisvester via dit contactformulier.


© Copyright 2016 Thuisvester