Vrachelen

Vrachelen Noord

Vrachelen Noord

Vrachelen II is gebouwd eind jaren '90. De wijk is gelegen nabij het Wilhelminakanaal en aan de overzijde wordt de nieuwe wijk de Contreie gerealiseerd. In de wijk is ook een school gevestigd. Dit is de katholieke basisschool De Meander. Hier verhuurt Thuisvester ongeveer 160 woningen.
Onderhoudsplanning 2018
  • Het reinigen van de mechanische ventilatieboxen bij de Heer Halewijnstraat, de Dr. Vlimmenstraat, de Anton Wachterstraat, de Victor Slingelandstraat en de Max Havelaardreef.
  • Het vervangen van de mechanische ventilatieboxen bij de Sara Burgerhartstraat.
  • Het aanbrengen van luifels en het vervangen van de mechanische ventilatieboxen bij Markkant.
Nieuwbouwprojecten

Contreie
In deze jonge wijk van Oosterhout zijn al diverse huurwoningen opgeleverd. In fase 1 heeft Thuisvester 18 huurwoningen gerealiseerd en in fase 2 46 woningen, waarvan 26 sociale huurwoningen. In totaal realiseert Thuisvester in de Contreie nog 53 huurwoningen en 40 huurappartementen. De bouw van de 53 huurwoningen is in juni 2017 van start gegaan en een aantal woningen hiervan zijn net voor de zomer van 2018 opgeleverd. De bouw van de 40 huurappartementen is in april 2018 van start gegaan. Voor meer informatie over de wijk De Contreie ga naar www.decontreie.nl