Uw huur opzeggen

Als u onderstaande doorleest, dan weet u wat u kunt verwachten bij het opzeggen van de huur en kunt u onderaan de huur opzeggen.

Bent u erfgenaam van een overledene dan kunt u hier de huurwoning van uw dierbare opzeggen.

 • 1

  Minimaal 1 maand van tevoren

  Houdt u er rekening mee dat de huur minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden van te voren opgezegd kan worden. U kunt iedere dag van de maand opzeggen.

 • 2

  Medehuurder?

  Als er een medehuurder bij ons bekend is, wordt de medehuurder geïnformeerd over de huuropzegging. Als hij/zij daar bezwaar tegen heeft en dit bij ons kenbaar maakt wordt de huuropzegging geannuleerd. 

 • 3

  Telefonische opname en overname

  Binnen 3 werkdagen na de huuropzegging neemt onze opzichter telefonisch contact met u op. De opzichter bespreekt met u de huidige staat van de woning, en legt u uit hoe u de woning op moet leveren. Ook kan de opzichter u vragen om van een aantal ruimtes foto’s te maken. Deze kunt u vervolgens digitaal bij hem/haar aanleveren. 

  Het is in deze tijd niet mogelijk om op tijd een nieuwe huurder voor uw woning te hebben. Er vindt dus geen bezichtiging plaats. Vloerbedekking, laminaat, gordijnen kunt u in overleg met de opzichter laten liggen in de woning. Als ze in goede staat zijn kan Thuisvester u een overnameprijs aanbieden. De opzichter beslist hierover. 
   
   

 • 4

  Sleutels inleveren

  Uiterlijk de laatste datum van het huurcontract levert u de sleutels in. Dit kunt u doen in de brievenbus van Thuisvester aan de Mathildastraat 52 in Oosterhout. Zodra de sleutels ingeleverd zijn gaat de opzichter naar de woning en bekijkt hij/zij of de gemaakte afspraken nagekomen zijn. 

 • 5

  Eindafrekening

  Binnen 4 weken wordt de eindafrekening verstuurd. Eventueel teveel betaalde huur wordt dan verrekend.  

 • 6

  Als u eenmaal heeft opgezegd is dit definitief en wordt de woning aan de volgende huurder aangeboden.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden