Uw huur opzeggen

Als u onderstaande doorleest, dan weet u wat u kunt verwachten bij het opzeggen van de huur en kunt u onderaan de huur opzeggen.

Bent u erfgenaam van een overledene dan kunt u hier de huurwoning van uw dierbare opzeggen.

 • 1

  Minimaal 1 maand van tevoren

  Houdt u er rekening mee dat de huur minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden van te voren opgezegd kan worden. U kunt iedere dag van de maand opzeggen.

 • 2

  Medehuurder?

  Als er een medehuurder bij ons bekend is, wordt de medehuurder geïnformeerd over de huuropzegging. Als hij/zij daar bezwaar tegen heeft en dit bij ons kenbaar maakt wordt de huuropzegging geannuleerd. 

 • 3

  Telefonische opname en overname

  Binnen 3 werkdagen na de huuropzegging neemt onze opzichter telefonisch contact met u op. De opzichter bespreekt met u de huidige staat van de woning, en legt u uit hoe u de woning op moet leveren. Ook kan de opzichter u vragen om van een aantal ruimtes foto’s te maken. Deze kunt u vervolgens digitaal bij hem/haar aanleveren. 

  Het is in deze tijd moeilijker om op tijd een nieuwe huurder voor uw woning te hebben.  Ook zal het lastiger zijn om een bezichtiging te kunnen regelen. We zullen dit per situatie beoordelen. We vragen uw begrip hiervoor. Vloerbedekking, laminaat, gordijnen kunt u in overleg met de opzichter laten liggen in de woning. 

 • 4

  Sleutels inleveren

  Uiterlijk de laatste datum van het huurcontract levert u de sleutels in. Dit kunt u doen in de brievenbus van Thuisvester aan de Mathildastraat 52 in Oosterhout. Woont u buiten de gemeente Oosterhout dan kijken we naar een passende oplossing hiervoor. Zodra de sleutels ingeleverd zijn gaat de opzichter naar de woning en bekijkt hij/zij of de gemaakte afspraken nagekomen zijn. 

 • 5

  Eindafrekening

  Binnen 4 weken wordt de eindafrekening verstuurd. Eventueel teveel betaalde huur wordt dan verrekend.  

 • 6

  Als u eenmaal heeft opgezegd is dit definitief en wordt de woning aan de volgende huurder aangeboden.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden