Werken bij

Welkom! Wij bij Thuisvester huisvesten zo’n 40.000 mensen in zo'n 15.500 woningen in de gemeente Geertruidenberg, Oosterhout, Rucphen en Zundert. We dragen vanuit het wonen bij aan een leefbare omgeving voor onze bewoners zodat ze actief deel kunnen nemen aan de samenleving. Dat vinden we belangrijk. Daarvoor zetten we ons actief in.

130 collega’s, één doel

Bij Thuisvester werken zo’n 130 collega's en hebben we regelmatig openstaande vacatures. Samen werken we aan één gemeenschappelijk doel: mensen met een klein inkomen een betaalbaar thuis bieden. Medewerkers hebben zelf de regie over hoe hij of zij dat doel wil bereiken. Iedereen heeft immers eigen talenten en kwaliteiten. Bij Thuisvester krijg je de ruimte om die van jou te benutten én te laten groeien.

Werken voor de bewoners

We richten ons op de bewoners. Dat doen we met passie en betrokkenheid, maar ook zakelijk en doelgericht. In onze manier van werken herken je onze kernwaarden; 

lef, samen en duurzaam.

Wat we bieden

Binnen onze organisatie kan je plaats- en tijdsonafhankelijk werken en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je loopbaanontwikkeling. Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een Thuisvester Academy waar collega’s hun kennis delen.  

Wil je weten hoe het is om te werken bij Thuisvester?

Binnen onze organisatie hebben we regelmatig openstaande vacatures. Twee medewerkers klantenservice en een woonconsulent geven je alvast een kijkje in de keuken!

Contact via vacatures@thuisvester.nl

Wij zijn door onze medewerkers beloond met het World-class Work-place keurmerk. Daar zijn we super trots op!

Medewerkers klantenservice aan het woord

Woonconsulent aan het woord

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden