Geen objecten gevonden

Woonwagenwoningen Maximastraat opgeleverd

Publicatiedatum: 08-09-2022

Op 6 september kregen de bewoners van de 5 woonwagenwoningen aan de Maximastraat in St. Willebrord de sleutel van hun nieuwe woning.

Alle bewoners zijn heel positief over hun nieuwe woonwagenwoning in deze ruim opgezette wijk nabij het centrum van St. Willebrord. Iedereen is al druk aan het klussen. Om de oplevering te vieren werd op 7 september het glas geheven door de bewoners, wethouder Lazeroms, medewerkers van bouwbedrijf Oome, architect Marquart en Thuisvester.

De woningen zijn uitgevoerd in houtskeletbouw, zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming én zonnepanelen. Bij de bouw zijn gerecyclede materialen gebruikt zoals circulair beton en deels gerecycled hout.

Het plan ligt aan de noordoostzijde van Sint Willebrord, tegen het buitengebied aan maar toch op loopafstand van de dorpskern. Eerder realiseerden we 7 eengezinswoningen en 5 seniorenwoningen aan de Maximastraat. Ook zijn er 14 eengezinswoningen aan de Amaliastraat opgeleverd. Met de oplevering van de woonwagenwoningen is het project nu afgerond. Iedereen veel woonplezier gewenst in hun nieuwe woningen!

 

Deel deze pagina