Geen objecten gevonden

Volgende stap in Oosterheide - samen ontwerpen en onderzoeken

Publicatiedatum: 15-03-2022

Op 14 maart organiseerde Thuisvester samen met de gemeente en Los Stadomland weer een sessie in de wijk Oosterheide. Op het grasveldje aan de Wattstraat werden in de tent verschillende modellen voorgelegd voor locatie 2 Boerhaavelaan 33-77.

In deze 2e sessie legden de ontwerpers een paar modellen aan de bewoners voor waarin de input die op 6 november opgehaald is verwerkt is. Dit waren geen kant en klare plannen maar een aantal schetsen. De voor- en nadelen van de verschillende modellen zijn besproken. Ook de bomen en het parkeren waren onderwerp van gesprek. De besproken modellen worden op de website ons-oosterheide.nl geplaatst waar iedereen kan reageren. De ontwerpers nemen de input weer mee en in mei wordt de 3e sessie georganiseerd. Hierin gaan we de plannen gaan toetsen.

Officieel moment
Tijdens deze sessie stonden we ook stil bij de samenwerking die tussen de gemeente en Thuisvester is opgericht om de wijk Oosterheide een impuls te geven de komende jaren. Wethouder Kastelijns van de gemeente Oosterhout en Ernst Damen hoofd Vastgoed van Thuisvester tekenden hiervoor de officiële samenwerkingsovereenkomst. 

 

 

 

Deel deze pagina