Viering hoogste punt 106 appartementen Slotjes-Midden

Publicatiedatum: 14-10-2021

Op 14 oktober vierden we het hoogste punt van de bouw van 106 sociale huurappartementen in Slotjes-Midden te Oosterhout. Tijdens de officiële handeling onthulde wethouder Kastelijns samen met Ballast Nedam Zuid en Thuisvester de namen van de twee gebouwen waarin de 106 appartementen gevestigd zijn.

Onthulling en feestelijke afsluiting

Na toespraken van wethouders Kastelijns en Willemsen (gemeente Oosterhout), Pierre Hobbelen (directeur Thuisvester) en Carl Dolmans (adjunct-directeur Ballast Nedam Zuid) was het tijd om de namen van de complexen aan het Wilhelminakanaal te onthullen. De twee gebouwen aan de Pieter Vreedestraat met 9 woonlagen hebben de namen Tempelier en Johannieter gekregen. Afsluitend werd het hoogste punt gevierd met een frietje en een drankje voor de circa 95 bouwvakkers en andere betrokkenen.

Druk aan het bouwen

De 106 sociale huurappartementen zijn onderdeel van het herstructureringsproject Slotjes-Midden. Momenteel wordt er druk gewerkt aan het dichtzetten van de ramen.

Carl Dolmans:

Wanneer dit klaar is kan de afbouw beginnen en kunnen de appartementen in de loop van volgend jaar opgeleverd worden. Daarnaast worden er begin volgend jaar nog 30 grondgebonden woningen bijgebouwd en komen er eind 2022 nog één toren en extra grondgebonden woningen aan de andere kant van de brug bij. In totaal zijn er dan uiteindelijk 365 woningen gerealiseerd door Ballast Nedam Zuid.

Interesse in een van de 106 huurappartementen?

Van 20 oktober tot en met 3 november worden ze aangeboden via Klik voor Wonen.

 

Deel deze pagina