Over Thuisvester Werken bij Thuisvester

Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Uitleg Klik voor Wonen aan oudere huurders in Geertruidenberg

Uitleg Klik voor Wonen aan oudere huurders in Geertruidenberg

Leestijd: 1 min

Huurders hebben soms de wens om te verhuizen maar weten niet altijd hoe ze dit aan moeten pakken. We krijgen vooral van oudere huurders te horen dat ze moeite hebben met Klik voor Wonen. Dit is het platform waar Thuisvester en andere woningcorporaties hun woningen adverteren.

Om die reden hebben we op 15 en 22 juni uitleg gegeven aan oudere huurders in de gemeente Geertruidenberg. We hebben laten zien hoe huurders zich kunnen inschrijven, hun gegevens kunnen wijzigen en hoe ze kunnen reageren op een woning. We hebben heel wat vragen kunnen beantwoorden. Voor veel aanwezige huurders is het nu duidelijk hoe ze Klik voor Wonen kunnen gebruiken bij hun zoektocht naar een andere woning.

Een huurder:

“Ik heb veel nieuwe informatie gekregen en ga nu snel een bezoek brengen bij het Klantpunt in Raamsdonksveer (Theek 5) om me in te laten schrijven. Zelf kan ik namelijk slecht overweg met de computer en ben blij dat anderen mij hiermee kunnen helpen”.

Huurders waarvoor het gebruik van Klik voor Wonen moeilijk is, hebben we in contact gebracht met onze woonconsulent. De informatieavonden waren erg geslaagd!