Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Twee elektrische deelauto’s beschikbaar in Slotjes-Midden

Twee elektrische deelauto’s beschikbaar in Slotjes-Midden

Leestijd: 1 min

Eind vorig jaar peilden we in samenwerking met OnzeAuto, BPD en gemeente Oosterhout of er belangstelling was voor elektrische deelauto’s in Slotjes-Midden. Vanwege voldoende interesse zijn er vanaf 1 februari 2022 twee elektrische deelauto’s beschikbaar.

Locaties deelauto's
De twee deelauto’s komen op verschillende plekken in Slotjes-Midden te staan. 1 auto komt bij het kruispunt Tempelierstraat/Commandeurstraat (in de buurt van Slagerij Paul van Gool) te staan. De andere deelauto plaatst OnzeAuto bij het kruispunt van de Loevensteinlaan/Thorbeckestraat. De twee auto’s zijn ruime Hyundai Kona’s met een actieradius van meer dan 400 kilometer. De gemeente Oosterhout zorgt zo snel mogelijk voor een gereserveerde parkeerplaatsen met laadpalen.

Officiële aftrap
Op 8 februari is er een officiële aftrap van de deelauto’s in Slotjes-Midden. Marcel Willemsen, wethouder duurzaamheid van de gemeente Oosterhout zal de deelauto’s dan in gebruik nemen. Bewoners kunnen dan al 1 week gebruikmaken van de deelauto’s.

Meer informatie en inschrijven
Voor bewoners zijn er verschillende abonnementen beschikbaar. De eerste dertig autodelers die zich aanmelden krijgen € 25,- gratis rijtegoed! Wil je meer informatie over de deelauto’s of wil je je inschrijven? Klik dan hier om naar te website van OnzeAuto te gaan.