Thuisvester verkoopt 72 woningen aan Woonzorg Nederland

Publicatiedatum: 21-12-2020

Woonzorg Nederland is de grootste woningcorporatie voor senioren van het land. Zij nemen het woongebouw Het Polderwiel in Dordrecht over. Thuisvester is trots dat de woningen door deze verkoop behouden blijven voor de sociale woningmarkt.

Voor de huidige bewoners is het fijn dat een woningcorporatie die de lokale markt goed kent en gespecialiseerd is in seniorenhuisvesting de woningen overgenomen heeft. Ze gaan zelf weinig merken van de overname. Ze kunnen gewoon blijven wonen, en houden hun huurcontracten. Alle rechten en verplichtingen daaruit worden door Woonzorg Nederland overgenomen. De bewonersconsulent die het eerste aanspreekpunt is voor de bewoners heeft zich in een brief al voorgesteld.

Dordrecht is voor Woonzorg Nederland bekend. In de wijken Sterrenburg en Wielwijk hebben zij in totaal vier complexen. Het Polderwiel is het eerste bezit in de wijk Stadspolders. Beide partijen zijn blij dat ze dit complex voor de doelgroep beschikbaar kunnen houden. De bewoners houden op deze manier ook toegang tot de belangrijke zorgvoorzieningen van Het Spectrum, op de begane grond.

De verkoop van deze woningen past in de strategie van Thuisvester om de focus te leggen op het kernwerkgebied Oosterhout, Rucphen, Zundert en Geertruidenberg.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden