Geen objecten gevonden

Thuisvester is trots op de behaalde resultaten Aedes-benchmark 2022

Publicatiedatum: 24-11-2022

Elk jaar worden de prestaties van woningcorporaties inzichtelijk gemaakt via de Aedes-benchmark. De woningcorporaties die deelnemen aan de Aedes-benchmark worden vergeleken op 5 onderdelen. De onderdelen waarop getoetst wordt zijn: het Huurdersoordeel, de Bedrijfslasten, Duurzaamheid, Onderhoud & verbetering en Beschikbaarheid & betaalbaarheid.

Huurdersoordeel beoordeeld met de hoogste score
Het Huurdersoordeel is voor ons het belangrijkste onderdeel van de Aedes-benchmark. Dit onderdeel bestaat uit drie deelscores: nieuwe huurders, huurders met reparatieverzoek en vertrokken huurders. Op alle drie de onderdelen scoren we mooie cijfers. Op het onderdeel nieuwe huurders scoren we een 8,1. Voor de deelscore huurders met een reparatieverzoek scoren we een 8,0 en op het onderdeel vertrokken huurders scoren we een 7,7. Onze dienstverlening wordt door onze huurders beoordeeld met de hoogste score, de letter A*. Daar zijn we super trots op! Ook op het gebied van duurzaamheid en doelmatigheid blijven we als Thuisvester in de A-categorie.

We willen al onze huurders en medewerkers bedanken voor hun betrokkenheid en we blijven inzetten op het verbeteren van onze dienstverlening.

U kunt de resultaten van Thuisvester hier bekijken. Meer informatie over de Aedes-benchmark vindt u op de website van Aedes.

* De letter A is behaald wanneer er op de losse onderdelen een 8,0 of hoger gescoord wordt. Het onderdeel nieuwe huurders telt hierbij mee voor 25%. Het onderdeel huurders met reparatieverzoek telt mee voor 55% en het onderdeel vertrokken huurders telt mee voor 20%.

 

Deel deze pagina