Geen objecten gevonden

Tegeltaxi in Oosterhout: geef de tegels die u heeft vervangen door groen gratis mee

Publicatiedatum: 19-08-2022

Het wordt steeds warmer in Nederland en daardoor ook steeds droger. Doordat het klimaat zo verandert hebben we ook steeds vaker te maken met heftige regenbuien. Door tegels te vervangen voor planten en/of bloemen kunnen we meer regenwater opvangen. Ook zorgt beplanting voor meer koelte in zomermaanden.

Maar waar laat u de tegels wanneer u ze voor groen vervangt? U kunt ze tot en met november gratis meegeven aan de tegeltaxi. Iedere vierde dinsdag van de maand rijdt de tegeltaxi door Oosterhout om gewipte tegels op te halen.

Als u gebruik wilt maken van de tegeltaxi kunt dit formulier invullen op de website van de gemeente Oosterhout. Aanmelden kan steeds tot de donderdag vóór de vierde dinsdag van de maand. Om de tegels mee te kunnen geven aan de tegeltaxi is het belangrijk dat de gewipte tegels vervangen zijn door groen. De gemeente Oosterhout vraagt daarom om een foto van het resultaat. Op de ophaaldag kunt u de tegels om 07:00 uur aanbieden op de stoep voor uw woning. Overige spelregels vindt u in het aanmeldformulier. Meer informatie over de tegeltaxi vindt u hier

Deel deze pagina