Geen objecten gevonden

Korte film start bouw Wilhelmina Oost

Publicatiedatum: 15-02-2021

Het laatste decennium heeft Slotjes-Midden in Oosterhout een transformatie ondergaan. Naast de renovatie van een aantal gebouwen zijn er ook veel nieuwbouwwoningen gebouwd in zowel de koop- als de huursector. Samen met Ballast Nedam Zuid en BPD Ontwikkeling gaan we de komende jaren de laatste 300 huur- en koopwoningen realiseren. Dit doen we in 4 verschillende deelplannen zijnde Wilhelmina Oost, Wilhelmina West, de Groene Tempelier en Het Slot.

Inmiddels is gestart met de werkzaamheden van het appartementengebouw in Wilhelmina Oost. Aan het kanaal verrijzen daar de huurappartementen van Thuisvester. De koopwoningen komen aan de Loevensteinlaan en de Pieter Vreedestraat. Deze zijn inmiddels allemaal verkocht.

Thuisvester organiseert bij dit soort mijlpalen normaal gesproken een officieel moment voor relaties, bewoners en pers. Dat is in deze speciale tijd helaas niet mogelijk. Daarom hebben we een kort filmpje gemaakt waar verschillende partijen aan het woord zijn over het Slotjes Midden van toen, nu en in de toekomst.

Meer informatie over deze deelplannen vindt u op Wonen in Slotjes Midden en Thuisvester.nl.

 

Deel deze pagina