Geen objecten gevonden

Sneller en beter naar Nul op de Meter

Publicatiedatum: 23-09-2019

Op 23 september organiseert het innovatieprogramma Sneller en Beter naar Nul op de Meter een event in de Avans Hogeschool in Den Bosch. Hier ontmoeten leveranciers, gemeenten, woningcorporaties, ontwikkelaars en mensen vanuit de Provincie Noord-Brabant, het ministerie van BZK, Bouwend Nederland en Aedes (de renovatieversneller) elkaar.

Woningcorporaties, gemeenten en industriële partijen die gezamenlijk de ambitie hebben om de energietransitie te versnellen delen hier hun leerpunten van de afgelopen drie jaar. 

Thuisvester heeft een duidelijke visie en focus  op duurzaamheid en professioneel opdrachtgeverschap. We willen blijven verbeteren om de duurzaamheidsopgave te realiseren waardoor we meer woningen kunnen verduurzamen en onze middelen beter kunnen inzetten. Pierre Hobbelen, directeur bestuurder van Thuisvester is om die reden gevraagd deel te nemen aan een paneldiscussie. Andere deelnemers van het panel zijn Margriet Drijver (Renovatieversneller), Ivo Opstelten (Stroomversnelling) Michiel Kirch (Uptempo!) en David van der Woude (BZK). 
 

Deel deze pagina