Geen objecten gevonden

Paterserfgoed magazine uitgereikt aan oudste bewoner

Publicatiedatum: 06-05-2019

De 6 flats aan het Paterserf in Oosterhout bestaan dit jaar 50 jaar. Ze staan nog steeds kenmerkend langs de Burgemeester Holtroplaan in Oosterheide. Inmiddels zijn ze gerenoveerd en duurzamer gemaakt en weer helemaal klaar voor de toekomst.

Thuisvester is trots op dit jubileum en wilde dit dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom bieden Thuisvester en Zwaluwebouw de bewoners van Paterserf, het Paters(erf)goed magazine aan. Dit magazine is ontstaan uit een samenwerking tussen diverse maatschappelijke organisaties en mede mogelijk gemaakt door Thuisvester en Zwaluwe Bouw. Het magazine biedt een uniek kijkje in de leefwereld van bewoners van de Paterserf. Het bevat de mooiste verhalen van buurtgenoten met diverse achtergronden en geeft u de kans om uw buurtgenoten nét even beter te leren kennen. 

Vrijdag 3 mei is dit magazine officieel gepresenteerd in het openluchttheater in Oosterhout. Aansluitend vond er een gezellge buurtborrel plaats waar de bewoners een magazine op konden halen. Alle bewoners die er niet waren kregen een exemplaar thuis gestuurd. Na de presentatie overhandigde Johan Westra een exemplaar aan de 98-jarige mevrouw Roovers, bewoonster van het eerste uur, bij haar thuis.
 

 

Deel deze pagina