Geen objecten gevonden

Nieuwe plannen voor Oosterheide maken we mét bewoners

Publicatiedatum: 14-09-2021

Thuisvester gaat een deel van de woningen en de buitenruimten in Oosterheide vernieuwen. Het gaat daarbij om 5 locaties. De betrokken bewoners hebben we hier via verschillende bijeenkomsten over ingelicht. De bewoners van locatie 1 (Anemoonstraat/Ranonkelstraat) krijgen deze week een bericht met een vastgestelde sloopdatum. Daarmee gaat de vernieuwing van Oosterheide echt van start.

Een mooie kans voor mensen die hier willen gaan wonen maar ook voor de bewoners die hier direct omheen wonen. We willen de nieuwe plannen niet voor bewoners maken maar mét hun. Bureau LOS stadomland helpt ons om hierbij de juiste stappen te zetten.

In gesprek op locatie

We gaan met de omwonenden van locatie 1 op 29 september 2021 van 18.00 – 20.00 sparren over de mogelijkheden. We halen op wat nu goed is en wat er aandacht nodig heeft.

Digitaal meepraten

We gaan niet alleen op locatie in gesprek. Ook digitaal kunnen bewoners op de website ons-oosterheide.nl meedenken en meepraten. Hier publiceren we ook het laatste nieuws en de informatie die tot nu toe bekend is.

Nieuwsbrief

Alle bewoners uit Oosterheide ontvingen een nieuwsbrief waarin de website is aangekondigd en zijn allen opgeroepen worden om mee te denken over hun wijk.

 

Deel deze pagina