Geen objecten gevonden

Nieuwe inzichten haal je uit de studenten van nu

Publicatiedatum: 10-02-2022

In samenwerking met Avans Hogeschool voeren we praktijkgericht onderzoek uit. Samen met studenten, docent-onderzoekers en docenten onderzoeken we een nieuw concept voor modulaire en circulaire nieuwbouwappartementen.

In een eerder artikel vertelden we al over de werkwijze van het praktijkgerichte onderzoek.

Online magazine
Avans Hogeschool heeft een online magazine gemaakt over praktijkgericht onderzoek. In dit magazine vind je onder andere een interview met Pierre Hobbelen, Directeur-Bestuurder bij Thuisvester. In het online magazine staat ook een interview met Michel Bakermans, Adviseur Duurzaamheid bij Thuisvester. Hij is nauw betrokken bij het onderzoek dat Thuisvester en Avans Hogeschool samen uitvoeren. Het complete magazine lees je hier.

Pierre Hobbelen:

Nieuwe inzichten haal je uit de studenten van nu. Studenten hebben een frisse blik en kunnen veel vrijer denken en reflecteren. Ons onderzoek in co-creatie met Avans Hogeschool levert veel op. We leren ervan en misschien komt er een nieuw product uit. Daarnaast hopen we dat er later vanuit andere woningbouwcorporaties nieuwe onderzoeksvragen komen waar wij weer profijt van hebben.

 

Deel deze pagina