Geen objecten gevonden

Nieuwe elektrische bussen onderhoudsdienst grote duurzame stap

Publicatiedatum: 12-03-2020

Thuisvester heeft een duurzame missie en woensdag 11 maart maakten we hierin een grote stap vooruit. De nieuwe, volledig elektrische, bussen van de onderhoudsdienst zijn deze dag geleverd. Daarmee worden steeds meer zakelijke kilometers van Thuisvester groen. We zijn er erg trots op dat we als een van de eerste in Nederland een onderhoudsdienst hebben die volledig elektrisch rijdt.

Duurzame missie
In ons ondernemingsplan hebben we uitgesproken koploper te willen zijn als het gaat om duurzame ontwikkeling. We willen onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk maken en meer groene kilometers dragen hier zeker aan bij. 

Directeur-bestuurder Pierre Hobbelen:

We mogen trots zijn op deze mijlpaal. Door de elektrische bussen voor de onderhoudsdienst maken we een goede stap vooruit in onze duurzame ambitie. We zijn namelijk hard op weg om onze zakelijke kilometers groen te maken. Het bewijst dat wij als Thuisvester verder willen gaan in de verduurzaming dan alleen het energiezuiniger maken van onze woningen.

Grotere duurzame ambitie
De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd om onze woningvoorraad energiezuiniger te maken. Zo zijn veel woningen geïsoleerd, zijn veel zonnepanelen gelegd en zijn energieneutrale nul-op-de-meter- (NOM) woningen gebouwd. Eerder slaagden we er ook al in om onze woningen gemiddeld naar energielabel B te brengen.
 

 

Deel deze pagina