Geen objecten gevonden

Nieuwbouwwoningen Wilhelminahaven in Oosterhout op Klik voor Wonen

Publicatiedatum: 20-01-2022

Vanaf 24 januari (17.00 uur) tot 31 januari (17.00 uur) bieden we de eerste 10 woningen aan de Prinses Amaliastraat via klikvoorwonen.nl aan. De overige 14 woningen aan de Koning Willem-Alexanderlaan komen van 30 mei (17.00 uur) tot 6 juni (17.00 uur) op klikvoorwonen.nl.

In de nieuwe woonwijk Wilhelminahaven worden 24 huurwoningen gerealiseerd. Het plan is gelegen nabij het Wilhelminakanaal, het centrum van Oosterhout en het bedrijventerrein de Gecroonde Bel. Ter hoogte van de rotonde komen 2 nieuwe appartementengebouwen; één gebouw met koopappartementen en het andere gebouw met huurappartementen. Deze markeren de entree van de woonwijk. Thuisvester realiseert hier 24 huurwoningen.
Naar verwachting worden de huurwoningen aan de Prinses Amaliastraat in het voorjaar van 2022 opgeleverd en de woningen aan de Koning Willem-Alexanderlaan in het najaar van 2022.

Huurprijzen
Alle woningen hebben een huurprijs van € 763,47.

Indeling
De woningen beschikken over een tuingerichte woonkamer met een open keuken aan de voorzijde, 3 slaapkamers, een badkamer met toilet, vaste wastafel en douche en een open zolderruimte. In de achtertuin is nog een berging aanwezig.

Toewijzing
De toewijzing gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Via de inkomenstabel op Klik voor Wonen kunt u zien of de woningen bij uw huishouden en inkomen passen.

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester benaderd. Dus zorg ervoor dat u goed bereikbaar bent via de telefoon of mail zodat u aan ons door kunt geven in welke woning u graag zou willen wonen!

 

Deel deze pagina