Over Thuisvester Werken bij Thuisvester

Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Nieuwbouwwoningen Slotjes-Midden in Oosterhout op Klik voor Wonen

Nieuwbouwwoningen Slotjes-Midden in Oosterhout op Klik voor Wonen

Leestijd: 2 min

Vanaf 14 februari (17.00 uur) tot 21 februari (17.00 uur) bieden we de eerste 17 woningen aan de Johan de Wittstraat en de Heinsiusstraat via klikvoorwonen.nl aan. De overige 13 woningen aan de Tempelierstraat en de Loevensteinlaan komen van 21 februari (17.00 uur) tot 28 februari (17.00 uur) op klikvoorwonen.nl.

 

In de woonwijk Slotjes-Midden worden 30 huurwoningen gerealiseerd. Het plan is onderdeel van een herstructureringsproject en gelegen nabij het Wilhelminakanaal. Het centrum van Oosterhout is op fietsafstand bereikbaar en op loopafstand zijn er diverse buurtwinkels. Naar verwachting worden de 17 huurwoningen (deelplan 5) aan de Johan de Wittstraat en de Heinsiusstraat in de zomer van 2022 opgeleverd. De 13 huurwoningen (deelplan 6) aan de Tempelierstraat en de Loevensteinlaan in het najaar van 2022.

Huurprijzen
De woningen hebben een huurprijs van € 678,66 en € 763,47.

Indeling
De woningen beschikken over een tuingerichte woonkamer met een open keuken aan de voorzijde, 3 slaapkamers, een badkamer met toilet, vaste wastafel en douche en een open zolderruimte. In de achtertuin is nog een berging aanwezig. Er zijn 2 woningen die wat groter zijn dan de andere woningen. Dit zijn de Johan de Wittstraat 8 en de Heinsiusstraat 1. Deze woningen beschikken nog over een 4e slaapkamer op de zolder.

Toewijzing en doelgroep
De toewijzing gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Via de inkomenstabel op Klik voor Wonen kunt u zien of de woningen bij uw huishouden en inkomen passen. De 2 ruimere woningen zijn bestemd voor de doelgroep grotere gezinnen (bestaande uit minimaal 6 personen).

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester benaderd. Dus zorg ervoor dat u goed bereikbaar bent via de telefoon of mail zodat u aan ons door kunt geven in welke woning u graag zou willen wonen!