Over Thuisvester Werken bij Thuisvester

Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Nieuwbouwproject Wilhelminahaven gaat van start

Nieuwbouwproject Wilhelminahaven gaat van start

Leestijd: 1 min

Op het oude Philipsterrein, dat zo'n 4,2 hectare groot is, verrijzen op termijn 227 woningen en appartementen in zowel de koop- als de huursector. In fase I worden er in totaal 148 woningen gerealiseerd: 24 huurwoningen, 48 huurappartementen, 34 koopappartementen en 42 koopwoningen. Thuisvester gaat op deze mooie locatie, nabij het centrum van Oosterhout, 72 woningen verhuren. De aannemer voor de bouw van de woningen en appartementen in fase 1 is Huijbregts Relou.

Verhuur via Klik voor wonen
Thuisvester gaat in de Wilhelminahaven 48 huurappartementen en 24 huurwoningen realiseren. Deze woningen en appartementen worden via Klik voor Wonen aangeboden. Als we weten wanneer dit is, dan maken we dit via Facebook en Twitter bekend en plaatsen we het ook bij 'nieuwbouwprojecten' op deze site.

Start verkoop appartementen
Makelaars Van de Water en Biemans houden op maandag 10 februari a.s. een start verkoop van de 34 koopappartementen. Iedereen die geïnteresseerd is in deze appartementen, is van 17.00 uur tot 19.00 uur van harte welkom in De Bussel in Oosterhout. De grondgebonden woningen gaan een kwartaal later in de verkoop.

Start bouw
Bij een voorspoedige verkoop van de 34 appartementen, gaat de bouw van deze appartementen én de bouw van de 48 huurappartementen in september 2020 van start.