Nieuwbouwappartementen Wilhelminahaven in Oosterhout op Klik voor Wonen

Publicatiedatum: 30-09-2021

Vanaf 4 oktober (17.00 uur) tot 11 oktober (17.00 uur) bieden we de 48 appartementen van nieuwbouwproject Wilhelminahaven in Oosterhout via klikvoorwonen.nl aan. Naar verwachting worden deze appartementen in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

In de nieuwe woonwijk Wilhelminahaven worden 48 huurappartementen gerealiseerd. Het plan is gelegen nabij het Wilhelminakanaal, het centrum van Oosterhout en het bedrijventerrein de Gecroonde Bel. Ter hoogte van de rotonde komen twee nieuwe appartementengebouwen; één gebouw met koopappartementen en het andere gebouw met huurappartementen. Deze markeren de entree van de woonwijk. Thuisvester realiseert hier 48 huurappartementen. Naar verwachting worden de huurappartementen in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

Huurprijzen
De appartementen hebben een huurprijs tussen € 605,11 en € 648,23 excl. voorschot servicekosten. Het voorschot servicekosten bedraagt:
€ 48,27  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de begane grond appartementen en
€ 53,52  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de appartementen op de verdiepingen.

Indeling
Het complex bestaat uit 7 verdiepingen (incl. de begane grond) en beschikt over 2 liften. Alle appartementen zijn inpandig bereikbaar. De appartementen worden circa 67-74m2  groot en beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet, een klein balkon en een inpandige berging. Op de begane grond is nog een inpandige berging aanwezig. Parkeren is buiten mogelijk op de openbare parkeerplaats.

Doelgroep en toewijzing
De appartementen zijn geschikt voor alle doelgroepen. De toewijzing gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Via de inkomenstabel op Klik voor Wonen kunt u zien of de appartementen bij uw huishouden en inkomen passen. Herstructureerders krijgen voorrang bij toewijzing.

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester benaderd. Dus zorg ervoor dat u goed bereikbaar bent via de telefoon of mail zodat u aan ons door kunt geven in welk appartement u graag zou willen wonen!

 

 

Deel deze pagina