Geen objecten gevonden

Nieuwbouwappartementen Slotjes-Midden in Oosterhout op Klik voor Wonen

Publicatiedatum: 21-10-2021

Van 25 oktober (17.00 uur) tot 8 november (17.00 uur) bieden we de 106 appartementen van nieuwbouwproject Slotjes-Midden in Oosterhout via klikvoorwonen.nl aan. Het aanbieden wordt verdeeld over 4 advertenties: 2 advertenties komen op Klik voor Wonen van 25 oktober tot 1 november en de andere 2 advertenties komen van 1 tot 8 november op Klik voor Wonen.

In de wijk Slotjes-Midden, gelegen aan het Wilhelminakanaal, realiseert Thuisvester 106 huurappartementen aan de Pieter Vreedestraat in Oosterhout. Naar verwachting worden de appartementen in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

Huurprijzen
De appartementen hebben een huurprijs tussen € 413,46 en € 723,33 excl. voorschot servicekosten. Het voorschot servicekosten bedraagt € 53,52  (is incl. € 1,02 glasverzekering).

Indeling
Het complex bestaat uit 2 gebouwen met ieder 53 appartementen. Beide gebouwen hebben 9 bouwlagen (dit is inclusief de begane grond en de parkeerkelder) en zijn ontworpen als galerijflat. Er zijn 2 liften per gebouw aanwezig. In de kelder komen de inpandige bergingen en parkeren kan op 2 niveaus in de halfopen parkeerkelder. Vrijwel alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers (1 type heeft 1 slaapkamer), een woonkamer met open keuken, een badkamer, een toiletruimte, een berging en een balkon (bij sommige inpandig).

Doelgroep en toewijzing
De appartementen zijn geschikt voor huishoudens bestaande uit 1-3 personen (met max. 1 kind).
De toewijzing gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Via de inkomenstabel op Klik voor Wonen kunt u zien of de appartementen bij uw huishouden en inkomen passen. Herstructureerders krijgen voorrang bij toewijzing.

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester benaderd. Dus zorg ervoor dat u goed bereikbaar bent via de telefoon of mail zodat u aan ons door kunt geven in welk appartement u graag zou willen wonen!

 

Deel deze pagina