Nieuwbouwappartementen Slotjes-Midden in Oosterhout op Klik voor Wonen

Publicatiedatum: 14-05-2020

Van 14 mei (17.00 uur) tot 24 mei (17.00 uur) bieden we de 40 appartementen van nieuwbouwproject Slotjes Midden in Oosterhout via klikvoorwonen.nl aan. Naar verwachting worden deze appartementen na de bouwvak van 2020 opgeleverd.

 

Het project is gelegen in de wijk Slotjes-Midden. Het plan is onderdeel van een herstructurerings-project en is gelegen aan het Wilhelminakanaal. Het centrum is op fietsafstand en op loopafstand zijn er diverse buurtwinkels bereikbaar. Thuisvester realiseert hier 40 huurappartementen en deze worden nu via Klik voor Wonen te huur aangeboden.

Huurprijzen
Vrijwel alle appartementen hebben een huurprijs van € 591,26, slechts 3 appartementen hebben een huurprijs van € 709,39 (excl. servicekosten van € 41,02).
 
Toewijzing
Deze woningen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd.
Via deze tabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen.

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester gebeld. Dus zorg ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent zodat u aan ons door kunt geven in welk appartement u graag zou willen wonen!

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden