Geen objecten gevonden

Nieuwbouwappartementen De Vlette in Rucphen op Klik voor Wonen

Publicatiedatum: 13-04-2021

Vanaf 15 april (17.00 uur) tot 22 april (17.00 uur) bieden we de 16 appartementen van nieuwbouwproject De Vlette in Rucphen via klikvoorwonen.nl aan. Naar verwachting worden deze appartementen eind 2021 opgeleverd.

In het centrum van Rucphen, op de hoek van de Raadhuisstraat en de Markt, worden in totaal 34 appartementen (waarvan 16 huur- en 18 koopappartementen) gerealiseerd in het complex De Vlette. Op de begane grond, onder de koopappartementen, komen ook 2 commerciële ruimtes. Thuisvester realiseert hier 16 huurappartementen. Het plein aan de Markt wordt gelijktijdig met de bouw van de appartementen gerealiseerd en is geheel autovrij zodat er een echt leefplein ontstaat. Het complex is gelegen in de directe nabijheid van winkels, horecagelegenheden en terrassen.

Huurprijzen
De appartementen hebben een huurprijs tussen € 604,25 tot € 723,33 excl. voorschot servicekosten. Het voorschot servicekosten bedraagt:
€ 34,62  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de begane grond appartementen en
€ 39,87  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de appartementen op de verdiepingen

Toewijzing
De appartementen worden alleen aan personen met een passend inkomen verhuurd. Via de inkomenstabel op Klik voor Wonen kunt u zien of de appartementen bij uw huishouden en inkomen passen. De doelgroep is 1 tot 2 persoonshuishoudens zonder kinderen. Een aantal appartementen worden toegewezen aan inwoners uit de gemeente Rucphen conform de huisvestingsverordening Rucphen. De woningzoekende is maatschappelijk gebonden aan de gemeente Rucphen als hij of zij:
- op het moment van inschrijven ten minste 6 jaar onafgebroken inwoner is; of 
- gedurende de voorafgaande 10 jaar ten minste 6 jaar onafgebroken inwoner is geweest.   

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester benaderd. Dus zorg ervoor dat u goed bereikbaar bent via de telefoon of mail zodat u aan ons door kunt geven in welk appartement u graag zou willen wonen!

 

Deel deze pagina