Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Nieuw hoofd Wonen Thuisvester

Nieuw hoofd Wonen Thuisvester

Leestijd: 2 min

Met ingang van 1 juni treedt Christa Uithol in dienst bij Thuisvester als hoofd Wonen. Christa gaat het team Wonen aansturen dat het eerste aanspreekpunt is voor de bewoners. Het team Wonen kent twee hoofdaandachtsgebieden; klant & verhuur en sociaal beheer & leefbaarheid. Naast een intensieve samenwerking met bewoners, bewonersvertegenwoordigers, gemeenten gaat ze veel samenwerken met andere maatschappelijke netwerkpartners Christa wordt lid van het management team van Thuisvester.

Thuisvester is volop in beweging en is dan ook erg blij met de aanstelling van Christa. “We hebben in haar de ondernemende daadkrachtige persoon gevonden die ons weer een stap verder brengen in de verandering die we willen om onze bewoners nog meer centraal te stellen”.

Haar passie ligt in het verschil maken voor iemand, binnen een team en voor onze bewoners. Zij gelooft, dat een nieuw begin voor een huurder start bij het bieden van een huis. Een dak boven het hoofd is een belangrijke stap en daarna kunnen mensen een thuis creëren. En dat in samenwerking met partners in wijken, met collega’s en met huurders mogelijk maken: daar ligt haar drive! 

Christa heeft ruime ervaring in de volkshuisvesting en in leidinggeven en veranderprocessen.  Na haar opleiding Personeel & Arbeid en Bedrijfswetenschappen heeft ze enige tijd als projectmanager gewerkt. Echter al ruim 15 jaar geleden heeft Christa de stap in de corporatiewereld gemaakt.  Bij grootstedelijke en ook bij meer dorpse corporaties heeft zij ruime ervaring opgedaan onder andere als manager Wonen en Vestigingsdirecteur. In al haar functies heeft ze de aandachtsgebieden Huurderbetrokkenheid en Participatie in haar portefeuille gehad. 

Ze is ambitieus en inspirerend en we zijn er van overtuigd dat zij echt een aanwinst is voor onze organisatie”.