Geen objecten gevonden

Nieuw hoofd Vastgoed Thuisvester

Publicatiedatum: 21-05-2019

Met ingang van 15 juni treedt Ernst Damen in dienst bij Thuisvester als hoofd Vastgoed Ernst gaat het team vastgoed aansturen dat verantwoordelijk is voor de samenstelling, ontwikkeling en kwaliteit van onze woningvoorraad. Dit team bestaat uit projectleiders ontwikkeling, projectleiders renovatie en ondersteunende medewerkers en het onderhoudsteam. Ernst wordt lid van het management team dat plannen en beleid ontwikkelt en concretiseert op strategisch en tactisch niveau.

Na zijn opleiding tot architect en ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest als zelfstandig architect  heeft Ernst ruim 15 jaar ervaring opgebouwd in de corporatiewereld bij de Rotterdamse woningcorporatie Woonbron en de Haarlemse corporatie Elan Wonen. In Haarlem heeft hij heeft diverse functies bekleed, onder andere als projectontwikkelaar, acquisiteur, en manager Vastgoed. Vanaf 2014 is hij actief als stafmanager bij Woonbron, verantwoordelijk voor de realisatie van het investeringsprogramma en strategisch adviseur voor de raad van Bestuur. Daarnaast is Ernst van 2006 tot 2017 zeer actief geweest in de politiek als gemeenteraadslid en fractievoorzitter voor de PvdA in Delft.

Thuisvester is erg blij met de aanstelling van Ernst. “We hebben in Ernst de energieke persoon gevonden die we zochten. Hij is ambitieus en hij kan Thuisvester weer een stap verder brengen en daarmee voorbeeld stellend blijven in de corporatiesector. Hij heeft ervaring in leidinggeven, ervaring op het gebied van vastgoed en is daarnaast jong en modern van geest waardoor wij denken dat hij echt een meerwaarde is voor onze organisatie”.

Thuisvester werkt momenteel vanuit een tweehoofdig bestuursmodel. Eerder heeft de Raad van Toezicht van Thuisvester, in goede samenspraak met het huidige bestuur, de keuze gemaakt om per 1 oktober 2019 de bestuursstructuur om te zetten na een eenhoofdig bestuursmodel. Met Ernst is de afspraak gemaakt dat hij de achtervang op directietaken bij afwezigheid van de directeur-bestuurder vanuit het management voor zijn rekening neemt.
 

 

Deel deze pagina