Geen objecten gevonden

Medewerkers zetten bewoners in het zonnetje

Publicatiedatum: 15-07-2021

We hebben dagelijks contact met bewoners als ze vragen hebben, iets willen laten repareren of willen verhuizen. Nu bezoeken we bewoners op ons initiatief. Gewoon omdat ze al heel lang bij ons huren en we ze eens extra in het zonnetje willen zetten.

In het voorjaar bezochten twee collega’s bewoners die 60 jaar en langer bij Thuisvester huren. Momenteel bezoeken diverse collega's bewoners die tussen 55 en 59 jaar bij ons huren. We vroegen intern vrijwilligers om met een attentie bij deze bewoners langs te gaan. Daar was veel animo voor. De medewerkers waardeerden het zeer dat ze met bewoners in gesprek konden gaan om zo te horen wat er bij hen speelt. De bewoners stelden het zeer op prijs dat ze langs kwamen. Vanzelfsprekend hebben ze eerst telefonisch contact met hen opgenomen om te vragen of ze langs mochten komen in verband met Corona.

Onze collega Diana van Erp ging op bezoek bij mevrouw Krijnen uit de dr. Schaepmanlaan in Oosterhout. Ze woont daar al 59 jaar met veel plezier. Ze was erg vereerd met dit bezoek en had zich speciaal voor de gelegenheid nog mooier gemaakt dan ze al is.

 

Deel deze pagina