Over Thuisvester Werken bij Thuisvester

Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Landelijke campagne #Wonen doen we samen

Landelijke campagne #Wonen doen we samen

Leestijd: 1 min

Met de landelijke campagne Wonen doen we Samen laten we met bijna 300 andere woningcorporaties zien wie we zijn, voor wie we er zijn en wat we doen.

Verpleegkundigen en vuilnismannen, gezinnen en gepensioneerden, starters en statushouders. Zo’n vier miljoen mensen huren een woning bij een corporatie. Dat betekent dus dat in Nederland 1 op de 4 huishoudens in een socialehuurwoning woont. De meeste van deze socialehuurwoningen staan in de Randstad en Noord-Brabant en het overgrote deel is na 1970 gebouwd. 

Allemaal mensen met elk hun eigen verhaal, elk hun eigen voorkeur. Maar allemaal met de behoefte aan een comfortabele plek om te wonen, in een veilige en vertrouwde omgeving. Om in die behoefte te voorzien investeren wij elke dag in huizen, maar ook in wijken, dorpen en steden.

We zijn trots op wat we hebben bereikt, maar kijken liever vooruit. Want sociale woningbouw mag niet stilstaan, dus ook wij niet. Daarom bouwen we altijd verder aan een prettige, duurzame samenleving. Dat doen we samen met huurders en gemeenten, met zorgverleners, wijkagenten en honderden anderen.

Wij zijn de woningcorporaties in Nederland.

BEKIJK HIER DE VIDEO

Op onze social mediakanalen plaatsen we regelmatig verhalen van huurders.