Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Klantpunt in Theek 5 Raamsdonksveer

Klantpunt in Theek 5 Raamsdonksveer

Leestijd: 1 min

Om onze woningen te verbeteren en betaalbaar te houden en daarnaast op de organisatiekosten te besparen hebben we in 2016 ons kantoor in Raamsdonksveer voor klanten gesloten. Ondanks dat er veel huurders zijn die zelf thuis hun zaken willen regelen is er kleine groep die persoonlijk klantcontact op prijs stelt. Daarom verwelkomt Thuisvester deze huurders vanaf 2 januari in Theek 5 aan de Keizersdijk 30 in Raamsdonksveer.

Op 22 juli 2017 opende de nieuwe bibliotheek in de gemeente Geertruidenberg haar deuren. In dit moderne, lichte en toegankelijke gebouw waar ontmoeten centraal staat vond Thuisvester een geschikte locatie om een klantpunt te openen. Naast Thuisvester vindt u ook het Digi-Taalhuis en de Speelotheek op deze warme, open, laagdrempelige plek waar men makkelijk binnen loopt.

Openingstijden

Dit klantpunt van Thuisvester is op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur geopend. Klanten die dat op prijs stellen worden hier door een klantenservicemedewerker op een persoonlijke manier te woord gestaan. Daarnaast blijft onze klantenservice bereikbaar tijdens kantooruren via telefoonnummer 085 20 20 777 of Whatsappnummer 085 20 20 770. U kunt ons een vraag stellen via het contactformulier of wellicht vindt u op deze website een antwoord op uw vraag.