Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Kijkmiddag huurwoningen Hofstede in Rucphen

Kijkmiddag huurwoningen Hofstede in Rucphen

Leestijd: 1 min

Op 23 januari was er weer een kijkmiddag bij de bouw van de 38 sociale huurwoningen in het plan Hofstede in Rucphen.

Het was de tweede keer dat de bewoners hun nieuwe woning konden bezichtigen aan de Reestraat en de Egelstraat (de even huisnummers). De kijkmiddag werd goed bezocht. Een enthousiaste bewoner:

“Ik ben blij met deze leuke woning in deze nieuwe wijk. De woning heeft een mooie keuken en een grote zolder. Ook fijn om te zien wie nu mijn buren worden”.

Eerder waren er al kijkmiddagen bij de andere woningen aan de Egelstraat en de Dassenstraat. De woningen aan de Dassenstraat zijn vorig jaar al opgeleverd. Op 19 en 20 januari zijn de woningen aan de Egelstraat (de oneven huisnummers) opgeleverd. In februari volgen de woningen aan de Egelstraat (de even huisnummers) en in het voorjaar de laatste woningen aan de Reestraat.

Inmiddels zijn alle woningen aan de Dassenstraat, Egelstraat en Reestraat aan woningzoekenden toegewezen. Hiervan zijn 5 woningen toegewezen aan de doelgroep jongvolwassenen (23-30 jaar) en 12 woningen aan inwoners uit de gemeente Rucphen conform de huisvestingsverordening Rucphen.