Geen objecten gevonden

Informatieavonden Klik voor Wonen in Rucphen en Schijf

Publicatiedatum: 05-09-2019

In september 2019 organiseert Thuisvester 2 informatieavonden over het Klik voor Wonen-systeem. Op 17 september vindt de informatieavond plaats in Rucphen (Agora, Rucphense Vaartkant 2b) en op 25 september organiseert Thuisvester een avond in Schijf (d’n Hoge Dries, Zoeksestraat 5a). Beide avonden beginnen om 19.00u en zijn voor iedereen vrij toegankelijk. 

Als mensen geïnteresseerd zijn in een sociale huurwoning, moeten ze zelf reageren via de website Klik voor Wonen. Het aanbod van alle beschikbare sociale huurwoningen wordt ook hier getoond. Uit het grote aantal vragen dat Thuisvester ontvangt, blijkt dat dit soms lastig kan zijn voor mensen. Om het makkelijker te maken om met het Klik voor Wonen-systeem om te gaan, geven we deze voorlichting. 

Tijdens de voorlichting zullen we uitleg geven over de procedure van het huren van een sociale huurwoning en  de regels over inkomenseisen worden toegelicht. Ook wordt uitleg gegeven over de werking van Klik voor Wonen en de bijbehorende website en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Op 10 oktober zal Thuisvester ook nog een informatieavond organiseren in Zegge. Meer informatie over deze avond volgt nog.

 

Deel deze pagina