Over Thuisvester Werken bij Thuisvester

Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Informatieavond in St. Willebrord

Informatieavond in St. Willebrord

Leestijd: 1 min

Op woensdag 26 juni geeft Thuisvester voorlichting over sociale huurwoningen en over het systeem van Klik voor Wonen in St. Willebrord. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in gemeenschapshuis de Lanteern, Dorpsstraat 119 in St. Willebrord. Iedereen is van harte welkom.

Thuisvester krijgt vaak vragen van woningzoekenden over het reageren op woningen via Klik voor Wonen. Om het voor woningzoekenden wat makkelijker te maken om te kunnen reageren, gaat Thuisvester hier voorlichting over geven. In Sprundel is er in mei al een informatieavond gehouden. Hier hebben de bezoekers van deze avond enthousiast gereageerd op de verkregen informatie.

In navolging op de succesvolle bijeenkomst in Sprundel, organiseert Thuisvester nu ook een informatieavond in St. Willebrord. Tijdens deze avond geven ze voorlichting over de procedure van het huren van een sociale huurwoning. Hierbij worden de regels over de inkomenseisen en het passend toewijzen toegelicht. Ook wordt er uitleg gegevens over de werking van Klik voor Wonen en de bijbehorende website en is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.