Geen objecten gevonden

Herstructurering St. Willebrord afgerond met sleuteluitreiking

Publicatiedatum: 24-04-2019

Woensdag 24 april reikte wethouder Martien de Bruijn de sleutel uit aan nieuwe huurder in de hendrikstraat in St. Willebrord. Hiermee zijn de herstructureringsprojecten in St. Willebrord en Zegge afgerond.

In de afgelopen jaren zijn verschillende oude woningen in Zegge en St. Willebrord gesloopt. Hiervoor in de plaats zijn 32 nul-op-de-meterwoningen (NOM) geplaatst. Een gemiddeld huishouden verbruikt in een NOM woning evenveel energie, als deze woning opwekt.

Wethouder de Bruijn is blij met de nieuwe woningen: “In de gemeente Rucphen werken we aan een prettige woonomgeving voor onze inwoners. Dat doen we samen met anderen. Thuisvester is een belangrijke samenwerkingspartner voor ons. Met sloop en nieuwbouw van deze woningen, beschikken we weer over moderne en eigentijdse woningen. De woningen zijn duurzaam gebouwd, iets wat past bij deze tijd.”

Ook directeur-bestuurder Pierre Hobbelen van Thuisvester toont zich tevreden. "Met de oplevering van deze woningen ronden we de herstructurering binnen deze gemeente af en zijn we erg blij dat we de nieuwe huurders mogen verwelkomen. We wensen hen veel woonplezier en geluk toe in de toekomst."

 

Deel deze pagina