Gedeeltelijke heropening balie Oosterhout

Publicatiedatum: 01-05-2020

Vanaf maandag 4 mei opent de balie in Oosterhout weer gedeeltelijk. Op maandag t/m vrijdag kunt u de balie bezoeken van 10.00 tot 12.00 uur. We hebben een aantal maatregelen genomen om de balie veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen openen. Er is een scherm geplaatst tussen de balie en publieksruimte en een tafel zorgt voor voldoende afstand tussen baliemedewerker en bezoeker.

Buiten wachten

Er mag maximaal 1 persoon tegelijk naar binnen. Dit is nodig om de 1,5 meter afstand, die geadviseerd wordt door het RIVM, te kunnen houden tussen bezoekers . Buiten staat met strepen 1,5 meter aangegeven, zodat afstand houden eenvoudig is. De wachtrij buiten is overdekt.

Klantpunten Raamsdonksveer, Zundert & Rucphen nog niet open

Het is helaas nog niet mogelijk om onze klantpunten in Raamsdonksveer, Zundert en Rucphen ook weer te openen. Deze locaties kunnen nog niet volgens richtlijnen worden ingericht, waardoor de veiligheid van medewerkers en bezoekers nog niet kan worden gegarandeerd. We zijn hier wel mee bezig en hopen ook onze andere klantpunten weer snel te kunnen openen

Deel deze pagina