Geen objecten gevonden

Fotoboek renovatie van Leeuwenhoeklaan

Publicatiedatum: 18-12-2019

De drie flats aan de Leliestraat, Rozenstraat en de van Leeuwenhoeklaan zijn gerenoveerd. De flats zijn duurzamer én mooier gemaakt. Bij dit project is een klankbordgroep actief betrokken geweest bij de planvorming.

Regelmatig overleg
Tijdens de renovatie, die 4 maanden duurde, was de klankbordgroep nauw betrokken bij het project. Ze waren kritisch richting de aannemer en richting Thuisvester. Ze wezen op kleine verbeterpunten en wilden ook graag op de hoogte blijven van de voortgang. Door regelmatig te overleggen met de klankbordgroep bleven alle partijen met elkaar in contact.

Energielabel van G naar A
De flat in de van Leeuwenhoeklaan is gebouwd in begin jaren ’70 en de appartementen hadden energielabel G. Er is veel aan de flat gedaan. Zo is er o.a. isolatie aangebracht in de gevel en het dak, zijn de oude kunststof kozijnen met enkel glas vervangen door dubbelglas, zijn grote elektrische boilers vervangen door energiezuinige installaties en zijn er 122 zonnepanelen op het dak geplaatst. Door al deze aanpassingen heft de flat nu energielabel A!

Teugkijken
De klankbordgroep was erg enthousiast over de renovatie, de verbetering van comfort en de mooie uitstraling van de flat. Ook over de inzet, medewerking, heldere afspraken en geleverde vakwerk van de Kok Bouwgroep was de klankbordgroep erg tevreden. Tijdens de renovatie hebben verschillende bewoners foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn door de klankbordgroep samengevoegd in een mooi fotoboek. Zo kunnen ze altijd terugkijken op de periode van de verbouwing, 
 

 

Deel deze pagina