Geen objecten gevonden

Doe mee! Voor Oekraïne. Voor besparing. Voor het klimaat. Kleine moeite, groot plezier!

Publicatiedatum: 24-03-2022

Zondag 27 maart is de eerste landelijke #dagtegengas. In Nederland zijn er al verschillende wijkinitiatieven om zoveel mogelijk energie te besparen. Bedrijven, gemeenten, instellingen en de rest van Nederland wordt opgeroepen om elkaar te inspireren én te activeren om het fossiele energieverbruik structureel te verminderen. Want uiteindelijk is de beste energie, geen energie.

De oorlog in Oekraïne wordt deels mogelijk gemaakt door opbrengsten van fossiele brandstoffen die verkocht worden aan het westen – dus ook aan Nederland. Deze geldkraan moet dicht en daarom is het tijd voor tegengas. Dus minder leed, méér onafhankelijkheid, betaalbare energierekeningen en wat liefde voor het klimaat. Dit kan door ons energieverbruik te verlagen.

Thuisvester heeft zich de afgelopen tijd al ingezet om energie te besparen en blijft dat doen. Dit deden we door onze huurwoningen te voorzien van een betere isolatieschil, het gasverbruik in ons kantoor af te bouwen en is ons autopark volledig elektrisch gemaakt. Daarnaast schaffen we op korte termijn elektrische poolauto’s aan waardoor we het gebruik van fossiele brandstoffen verminderen.

Wij steunen deze actie #dagtegengas. Doet u mee!

 

Deel deze pagina