Over Thuisvester Werken bij Thuisvester

Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Digitale informatieavonden over het besparen van energie

Digitale informatieavonden over het besparen van energie

Leestijd: 2 min

Dagelijks lezen we in het nieuws dat de gasprijzen alsmaar hoger worden. Dat energie besparen goed is voor het milieu weten we allang. Maar door de stijgende gasprijzen wordt het ook voor uw portemonnee belangrijker om energie te besparen. Met kleine maatregelen en tips kunt u al flink besparen. Veel gemeenten organiseren daarom samen met woningcorporaties informatieavonden over het besparen van gas en elektriciteit.

Digitale informatieavonden
De gemeenten Oosterhout, Geertruidenberg, Rucphen en Zundert organiseren digitale informatieavonden over het besparen van energie. Dit doen ze in samenwerking met Thuisvester en Regionaal Energieloket. In de gemeente Geertruidenberg heeft de eerste informatieavond al plaatsgevonden. De tweede informatieavond staat gepland op 15 december. In Oosterhout vindt de eerste digitale informatieavond plaats op 29 november.

Agenda digitale informatieavonden
29 november 2021 en 7 februari 2022 - Oosterhout
15 december 2021 - Geertruidenberg
19 januari 2022 - Zundert
28 maart 2022 - Rucphen
13 juni 2022 - Rucphen
15 juni 2022 - Geertruidenberg

In Oosterhout organiseren we begin 2022 en eind mei 2022 nog twee informatieavonden. De definitieve datums maken we op een later moment bekend.

Aanmelden
1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl;
2. Vul uw postcode in; 
3. Klik op de groene knop "Informatieavond voor huurders";
4. U ontvangt de link voor de informatieavond via e-mail.

Aanmelden voor de digitale informatieavonden van Zundert en Rucphen is nu nog niet mogelijk. Hou hiervoor de website van Regionaal Energieloket in de gaten.