Geen objecten gevonden

Dag van de Mantelzorg 10 november

Publicatiedatum: 04-11-2019

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop we mensen verrassen die structureel, langere tijd en onbetaald zorgen voor een familielid, buur of goede vriend vanwege ziekte, beperking, verslaving of psychische problemen. Mantelzorg is niet vanzelfsprekend, dus maak er samen een mooie dag!

Verras een mantelzorger

Er zijn 4,4 miljoen mantelzorgers in Nederland. Kent u iemand die voor een ander zorgt? En wilt u hem of haar met een klein gebaar laten weten dat u diegene een topper, een lieverd of een kanjer vindt? Doe dan mee met MantelzorgNL en stuur een gratis Greetz-kaartje t.w.v. € 3,72 (kaart + envelop + postzegel) met persoonlijke boodschap! De postzegel wordt speciaal voor deze actie aangeboden door VVV-cadeaukaarten en apetito.

Mantelzorgwaardering

Omdat er veel waardering is voor het werk dat mantelzorgers verrichten bieden de meeste gemeenten bieden ook dit jaar weer de mogelijkheid een mantelzorgwaardering aan te vragen. De zorgvrager en de mantelzorger kunnen deze waardering samen aanvragen. De zorgvrager kan zelf bepalen aan wie de waardering wordt aangeboden. De Mantelzorgwaardering kan aangevraagd worden bij de gemeente Geertruidenberg Oosterhout en Rucphen.

 

 

Deel deze pagina