Geen objecten gevonden

CV-ketels Agpo-Ferroli

Publicatiedatum: 19-03-2019

De cv-ketels van het merk Agpo Ferroli waren zaterdag 16 maart in de uitzending van Kassa onderwerp van gesprek. Er werd gesteld dat deze mogelijk brandgevaarlijk zijn. Omdat wij ook cv-ketels van het betreffende type in ons bezit hebben is de uitzending van Kassa voor ons aanleiding geweest om hier nader onderzoek naar te doen en af te stemmen of er verdere maatregelen genomen moeten worden. Als hieruit blijkt dat er aanpassingen of andere maatregelen nodig zijn, dan zullen wij deze doorvoeren.

De ketels waar het om gaat worden elke twee jaar onderhouden volgens de laatste instructies van de fabrikant. Dit onderhoud laten wij uitvoeren door deskundige medewerkers van een erkend installateur. 

Hangt er in uw woning zo'n cv-ketel en twijfelt u of het onderhoud langer dan 2 jaar geleden is uitgevoerd? Neem dan contact op een van onze installateurs om dit na te laten kijken. Op de ketel zit een sticker van de betreffende installateur.

  • Kemkens Totaaltechniek  088 50 50 300
  • Werkendamse Verwarmingscentrale 0183 502 755
  • Als cv-installateur niet bij u bekend is kunt u bellen met de klantenservice 085 20 20 777

Als blijkt dat het onderhoud langer geleden is, plannen zij een afspraak met u in.

Als de leverancier of keuringsinstanties aangeven dat instructies gewijzigd moeten worden, dan passen wij het onderhoudsprotocol natuurlijk onmiddellijk aan. 

Wilt u meer achtergrondinformatie, Agpo Ferroli heeft een bericht op haar website www.ferroli.nl geplaatst. 

 

 

Deel deze pagina