Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Coronateam Thuisvester, een luisterend oor in deze moeilijke tijd

Coronateam Thuisvester, een luisterend oor in deze moeilijke tijd

Leestijd: 2 min

Corona raakt ons allemaal. We kunnen ons bij Thuisvester voorstellen dat er vanwege Corona zorgen bij u ontstaan. Misschien voelt u zich eenzaam door het verlies van een dierbare of het ontbreken van familieleden of vrienden. Misschien maakt u zich zorgen over het betalen van de huur doordat u uw baan bent verloren en uw inkomen is weggevallen of verminderd. Of ontstaan er stressvolle situaties door het noodzakelijk veel thuis zijn met meerdere gezinsleden en weet u niet meer hoe u zaken moet aanpakken of voelt u zich onveilig. Een luisterend oor kan hierbij helpen.

Het Coronateam van Thuisvester is er juist voor deze situaties en de teamleden maken graag tijd voor u. We luisteren naar uw verhaal en kijken samen met u wat er nodig is, om verandering te brengen in uw situatie. We kunnen u in contact brengen met onze netwerkpartners of op maat afspraken met u maken als het gaat over huurbetaling. Maar ook alleen uw zorgen delen in een persoonlijk of telefonisch gesprek is mogelijk. Uiteraard houden we ons bij persoonlijk contact aan de daarvoor gestelde richtlijnen.

Het Coronateam Thuisvester (van links naar rechts)
Monica van ’t Hoff, Patricia van Domburg, Cindy van Loenhout, Petra van der Meijs en Mary van Doesburg. Dit team is bereikbaar via coronathuisvesternl of via een speciaal voor dit doel geopend telefoonnummer 0162 491300

Neem gerust contact met hen op!