Geen objecten gevonden

Bijstandsvrouw date topman

Publicatiedatum: 08-03-2019

Vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag en wordt voor de 4e keer het bijzondere evenement 'Bijstandsvrouw date topman' georganiseerd. Pierre Hobbelen, directeur-bestuurder van Thuisvester is een van de 8 sociaal gedreven topmannen uit de publieke en private sector die gekoppeld wordt aan een van de 8 ambitieuze bijstandsvrouwen.

Op een hele tastbare manier gaan de topmannen deze vrouwen helpen met hun ambities. Zij creëren op deze wijze sociale vooruitgang. In aanloop naar de blinddate hebben de 8 vrouwen een bewustzijnsprogramma doorlopen en hun agenda voorbereid. Zij hopen de topmannen te inspireren om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Naast netwerkdeling en elkaars wereld leren kennen maken ze concrete vervolgafspraken.

Vanuit onze maatschappelijke rol hebben we ons aangesloten bij dit initiatief om ook in te zetten op deze kant van arbeidsmarkt. Daarnaast hebben we ons ook aangesloten bij een door de gemeente geïnitieerd bestuurlijk platform binnen Oosterhout waarin ook gekeken wordt naar het verbeteren van de participatie mogelijkheden van de doelgroep die zelfstandig moeite hebben met het betreden van de arbeidsmarkt.

In deze sfeerimpressie met een overzicht van de resultaten is verzameld wat van waarde is.

Deel deze pagina