Over Thuisvester Werken bij Thuisvester

Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Bezoeken trouwe huurders

Bezoeken trouwe huurders

Leestijd: 2 min

Op 10 maart hebben een aantal medewerkers van Thuisvester de trouwe huurders bezocht. Dit zijn de huurders die tussen de 50 en 55 jaar huurder zijn van Thuisvester. Ze werden, met een kleine attentie, bedankt voor hun trouwe huurderschap. Uiteraard informeerden ze ook hoe het met de bewoners ging.

In Raamsdonksveer wonen in 15 woningen in de Griendstraat en de Rietstraat al meer dan 50 jaar dezelfde bewoners. Ze wonen er bijna allemaal vanaf de nieuwbouw. Deze bewoners waren stuk voor stuk zeer tevreden en trots op hun woning. Het zag er dan ook van binnen en buiten heel netjes uit. De geur van meubelolie kwam je bij de voordeur al tegemoet. De meeste gaven aan er dan ook niet meer weg te willen.

Ook bij de andere huurders in Oosterhout, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Rucphen, Zegge, Schijf, St. Willebrord, Sprundel en Zundert was iedereen positief dat we langskwamen. Door de kleine beperkingen die sommige huurders inmiddels hebben, is hulp van buitenaf soms wel nodig. Dit kan zijn hulp in de huishouding of een tuinman. Op deze middag hebben de medewerkers veel verhalen gehoord, sommige met een lach en een traan. Ook werden de nodige zorgen geuit over de oorlog in de Oekraïne. Iedereen was blij met de attentie en vonden het fijn dat ze bij hen langskwamen. Ook de medewerkers van Thuisvester vonden het een positieve en geslaagde middag!