Over Thuisvester Werken bij Thuisvester

Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Bewoners Oosterheide denken en doen weer mee op 6 november

Bewoners Oosterheide denken en doen weer mee op 6 november

Leestijd: 2 min

Thuisvester gaat in Oosterheide aan de slag met het vernieuwen van woningen en buitenruimten. In het totale project gaat het om 216 sociale huurwoningen op 5 locaties waar er minimaal 216 voor terug komen

Zaterdag 6 november organiseert Thuisvester weer een inspiratiesessie voor bewoners en omwonenden van locatie 2 Boerhaavelaan 33 t/m 77. Zij ontvingen hiervoor deze week een uitnodiging in hun brievenbus. Zij mogen meedenken over hoe de woningen en buitenruimten in de wijk vernieuwd gaan worden. Zij kunnen zich aanmelden kan via de aanmeldknop op ons-oosterheide.nl of de klantenservice van Thuisvester bellen.

Inbreng bewoners

Bewoners weten het beste weten waar de zon opkomt en wat er speelt in de wijk. Daarom hebben we hun inbreng nodig om tekeningen te maken. We lopen samen door de wijk en bespreken thema's als spelen, groen, ontmoeten, veiligheid, biodiversiteit, verkeer en parkeren. Die thema’s staan op posters die na de bijeenkomst op de website ons-oosterheide.nl worden geplaatst. Daar kan iedereen er op reageren.

Tekenen en presenteren

Met de input van de inspiratiesessie en wat er verder uit de wijk komt gaat ontwerpbureau LOS stadomland, waarmee we samen werken, tekenen. Die tekeningen worden vertaald in 2 of 3 modellen. Ook deze worden weer in de wijk gepresenteerd. Ook het uiteindelijke ontwerp wordt getoetst.

De andere drie locaties in Oosterheide gaan we op dezelfde manier, met input van de omwonenden, vernieuwen.