Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht Appartementen Vrachelsplein in Oosterhout op Klik voor Wonen

Appartementen Vrachelsplein in Oosterhout op Klik voor Wonen

Leestijd: 2 min

Van 12 december (17.00 uur) tot 19 december (17.00 uur) bieden we de 15 appartementen van het nieuwbouwproject Vrachelsplein in Oosterhout via klikvoorwonen.nl aan.

In de jonge woonwijk De Contreie worden 15 huurappartementen gerealiseerd. Het plan is gelegen in het westen van Oosterhout nabij het Wilhelminakanaal, sportvoorzieningen en de bossen. Thuisvester realiseert hier 15 sociale huurappartementen. Het gebouw bestaat uit 3 bouwlagen en is als galerijflat ontworpen. De naam van het gebouw wordt Region. Naar verwachting worden de appartementen aan het Vrachelsplein in het 2e of 3e kwartaal van 2023 opgeleverd.

Huurprijzen
Alle appartementen hebben een huurprijs tussen € 606,24 exclusief voorschot servicekosten.
Het voorschot servicekosten bedraagt:
€ 56,15  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de appartementen op de begane grond en
€ 62,97  (is incl. € 1,02 glasverzekering) voor de appartementen op de verdiepingen.

Indeling
De appartementen beschikken over een woonkamer met een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, vaste wastafel en douche, berging, apart toilet, een balkon of een tuintje. Op de begane grond vindt u de inpandige bergingen. Parkeren is buiten mogelijk op de parkeerplaats.

Doelgroep
De appartementen zijn geschikt voor huishoudens bestaande uit 1-3 personen (met max. 1 kind).
Zes appartementen zijn bestemd voor jongvolwassenen (23-30 jaar).

Toewijzing
De toewijzing van de appartementen gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Hierbij is uw inkomen, huishoudgrootte en inschrijfduur van belang. Via de inkomenstabel op Klik voor Wonen kunt u zien of de appartementen bij uw huishouden en inkomen passen.

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester benaderd. Dus zorg ervoor dat u goed bereikbaar bent via de telefoon of mail zodat u aan ons door kunt geven in welk appartement u graag zou willen wonen!