Geen objecten gevonden

76 woningen Pieter Stastokstraat naar Thuisvester

Publicatiedatum: 05-09-2019

Per 5 september 2019 heeft Thuisvester 76 woningen aan de Pieter Stastokstraat in Oosterhout overgenomen van Alwel. Alwel verkoopt de woningen omdat ze buiten haar kerngebied liggen. Beide partijen zijn blij dat de woningen op deze manier behouden blijven voor de sociale woningvoorraad in Oosterhout.

“We nemen als lokale corporatie graag het beheer van deze woningen en de dienstverlening voor deze huurders over van Alwel. We zijn blij dat we deze woningen, gezien de druk op de huidige woningmarkt, voor onze doelgroep beschikbaar kunnen houden”, aldus directeur-bestuurder Pierre Hobbelen van Thuisvester

Thuisvester heeft het eigendom en beheer van 31 eengezinswoningen, 13 portiekflats en 32 maisonnettes aan de Pieter Stastokstraat in Oosterhout per 5 september 2019 overgenomen. Vanaf nu kunnen huurders met al hun woonvragen bij Thuisvester terecht. 

Behalve contact met een andere corporatie verandert er niks voor de huidige huurders. We verwachten dan ook dat huurders zich snel thuis zullen voelen bij Thuisvester.
 

 

Deel deze pagina