Over Thuisvester Werken bij Thuisvester

Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht 4 huurwoningen Onder de Mast in Zundert vanaf 27 oktober op Klik voor Wonen

4 huurwoningen Onder de Mast in Zundert vanaf 27 oktober op Klik voor Wonen

Leestijd: 2 min

Van 27 oktober (17.00 uur) tot 3 november (17.00 uur) bieden we de 4 huurwoningen van het nieuwbouwproject Onder de Mast in Zundert via klikvoorwonen.nl aan. De woningen zijn levensloopbestendig en worden naar verwachting in januari 2022 opgeleverd.

Op de plaats van de oude bibliotheek in het centrum van Zundert worden 4 levensloopbestendige huurwoningen en 2 koopwoningen gerealiseerd. De woningen zijn gelegen in de directe nabijheid van winkels en horecagelegenheden. Middels de diverse uitvalswegen zijn Breda en de Belgische grens gemakkelijk te bereiken. De aannemer van het project is Zwaluwe Bouw en de architect is Quadrant Architecten. Thuisvester biedt de 4 huurwoningen via Klik voor Wonen aan.

Huurprijzen
Alle woningen hebben een kale huurprijs van €752,33.

Toewijzing en doelgroep
Deze woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar of ouder. De toewijzing gaat volgens het systeem van passend toewijzen. Via de inkomenstabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen. Eén woning wordt specifiek geadverteerd voor de middeninkomens.

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester gebeld. Dus zorg ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent zodat u aan ons door kunt geven in welke woning u graag zou willen wonen!