Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht 22 huurappartementen Keiweg in Oosterhout vanaf 1 november op Klik voor Wonen

22 huurappartementen Keiweg in Oosterhout vanaf 1 november op Klik voor Wonen

Leestijd: 2 min

Van 1 tot 8 november (17.00 uur) bieden we de 22 sociale huurappartementen van het nieuwbouwproject de Keiweg in Oosterhout via klikvoorwonen.nl aan. Naar verwachting worden deze appartementen in het 2e of 3e kwartaal van 2023 opgeleverd.

Op de locatie van de voormalige garage Ligtvoet worden 22 sociale huurappartementen gebouwd. Het project is gelegen aan de Keiweg, in het centrum van Oosterhout. Aan de voorzijde bij de Keiweg komen 3 bouwlagen met 6 appartementen. Hierachter komen 2 bouwlagen waar 16 appartementen gevestigd worden. Het gebouw is als galerijflat ontworpen. De aannemer van het project is Maas Jacobs en de architect is Marquart Architecten.

Huurprijzen
De appartementen hebben allemaal een huurprijs van € 608,71 exclusief voorschot servicekosten.
Het voorschot servicekosten bedraagt:
€ 56,00 (is inclusief € 1,02 glasverzekering) voor de appartementen op de begane grond en
€ 62,82 (is inclusief € 1,02 glasverzekering) voor de appartementen op de verdiepingen.

Indeling
De appartementen beschikken over een woonkamer met een open keuken, een balkon, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, vaste wastafel en douche, aparte toiletruimte en een inpandige berging. Er zijn 21 appartementen met 2 slaapkamers en 1 appartement heeft 1 slaapkamer. Op het buitenterrein komen ook bergingen én een fietsenstalling. Parkeren is buiten mogelijk op de openbare parkeerplaats

Doelgroep en toewijzing
De appartementen zijn geschikt voor huishoudens bestaande uit 1-3 personen en worden toegewezen volgens het systeem van passend toewijzen. Hierbij is uw inkomen, huishoudgrootte en inschrijfduur van belang. Via de inkomenstabel kunt u zien of deze appartementen bij uw huishouden en inkomen passen.

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inschrijfduur, huishoudgrootte en inkomen. Na de sluitingsdatum worden de eerste kandidaten geselecteerd en door Thuisvester gebeld. Dus zorg ervoor dat u telefonisch bereikbaar bent zodat u aan ons door kunt geven in welk appartement u graag zou willen wonen!