Nieuwsbericht

Welkom Nieuwsoverzicht 20 flexwoningen Seterseweg in Oosterhout vanaf 14 maart op Klik voor Wonen

20 flexwoningen Seterseweg in Oosterhout vanaf 14 maart op Klik voor Wonen

Leestijd: 2 min

Op dinsdag 14 maart om 12.00 uur (tot 15 maart 12.00 uur) bieden we de eerste 5 flexwoningen aan de Seterseweg op camping De Eekhoorn in Oosterhout via klikvoorwonen.nl aan. De woningen worden op basis van loting aangeboden. De opleveringen staan gepland vanaf 1 mei 2023. De overige woningen worden op 21 en 28 maart en 4 april op Klik voor Wonen aangeboden.

Op de locatie van camping De Eekhoorn worden 20 flexwoningen gerealiseerd. Hiervan zijn 12 woningen vrijstaand en 8 woningen zijn geschakeld (tweekappers).

Huurprijzen
De woningen hebben een huurprijs tussen € 647,19 en € 693,60 (is exclusief € 1,02 glasverzekering en exclusief een éénmalige borg van € 250,00).

Indeling
De woningen beschikken over een woonkamer met een open keuken, 1 slaapkamer en een badkamer met toilet, vaste wastafel, douche en opstelplaats voor de wasmachine.
Er is 1 eigen privéparkeerplaats naast of nabij de woning aanwezig. Ook beschikt de woning over zowel een eigen berging als een terras. De woningen worden instap klaar opgeleverd dus met vloerafwerking en schilderwerk.

Doelgroep en toewijzing
De woningen worden aangeboden aan kandidaten die urgent op zoek zijn naar een woning. In een intakegesprek kan de motivatie worden toegelicht. De woningen worden verhuurd op basis van een tijdelijk huurcontract van maximaal 2 jaar met behoud van inschrijfduur en zonder vervangende huisvesting van Thuisvester. De woningen zijn geschikt voor huishoudens bestaande uit 1-2 personen zonder (inwonende) kinderen en huisdieren. Binding met de gemeente Oosterhout is een vereiste, dit moet ook uit het motivatieformulier en het intakegesprek naar voren komen. De woningen worden toegewezen volgens het systeem van passend toewijzen. Via de inkomenstabel kunt u zien of deze woningen bij uw huishouden en inkomen passen.

Aanbieding
Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor een aanbieding is afhankelijk van uw inkomen en huishoudgrootte. Na de sluitingsdatum worden de eerste 10 kandidaten uit de loting (die na een eerste screening in aanmerking komen) door Thuisvester aangeschreven met een motivatieformulier. Dit motivatieformulier moet binnen 24 uur ingevuld retour zijn bij Thuisvester. Hierna volgen de intakegesprekken waarbij de kandidaten hun motivatie kunnen toelichten.